Tisdag!

Helgen var lugn.. Vi jobbade i lördagsnatt på Zclub, alltid lika kul att studera fulla och den här gången också höga människor hehe. Var en kille som åkte ut för han var så hög så han inte kunde stå själv, var rätt äckligt att se.


Annars jobbar vi mest. Idag var vi på OsloCity och shoppade lite nödvändigt smink, sen efter det åkte vi upp till våra solarium vi hittat här :)

Vi har fått inre aggrisioner mot våra kunderna på McD också.. Ni ska bara veta hur dom kan vara!! Ett exempel kan vara om en kund vill ha Big Mac Meny.
 
Kund: Big Mac
Vi: bara hamburgaren?
Kund: (svarar ganska otrevligt) Nej meny!!
Vi: Vad vill du ha att dricka?
Kund: Brus!
Vi: MEN VILKEN BRUS?
Kund: .. COLA!

Det här är bara ETT exempel på MÅNGA exempel, man blir sjuukt irriterad varje gång. Varför inte bara säga "En Bigmac meny med Cola" liksom? Kanske inte låter så jobbigt, men när man är med om det 1000 ggr varje dag blir de rätt störande! Värsta är när man inte här vad dom säger också eller när dom kommer in och pratar på typ ryska och räknar med att man ska förstå vad dom säger. Tacka vet vi dom döva som kommer och handlar, dom skriver precis vad som ska ha på sin mobil! Jobbigt bara om de glömmer en hamburgare och man inte kan ropa efter dom.

  

Vi ska försöka bli lite bättre på att uppdatera här ;)

Imorgon ska vi jobba igen...

Puss & Kram Emme och Ida


Kommentarer
Postat av: tina

Hej brudar. kul att ni skriver lite om vad som händer.läser alltid. KRAMAR från alla oss. rädda om er.:)

2009-02-06 @ 09:00:13
Postat av: ballliiii

Hahaha tjejer ni är ju för söta. "Jobbigt att man inte kan ropa efter dem bara om dem glömmer en hamburgare" ;) Sötnosar! Härligt att ni inte gett upp utan forsätter duktigt där borta! =) Oslo är nog grymt på sommaren :D

2009-02-27 @ 00:26:06
URL: http://charlottelitas.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0