Personalfesten

Igår var det personalfest med Z club.. och det var skitkul! Vi samlades på Z först och drack öl och shotts, sen åkte vi vidare till Sagene till en restaurang där vi fick jättegod mat och ännu mera dricka. Förrätten var parmaskinka, sallad, pinjenötter m.m.. Huvudrätten var vitlöksmarinerat kött, potatiskaka och champinjoner. Vi var där ett tag och satt och pratade och hade väldigt trevligt. Sen åkte vi vidare ner till Akerbrygga till en bar och där blev de ännu mera dricka..och salta pinnar ;P haha. Vi sa att vi skulle köpa salta pinnar, men innan vi hinner göra det står det 5 glas framför oss ;p Sen köptes det in champange och alla drack och hade sjuuukt kul! Tillsist åkte vi till en nattklubb och det var också kul.
Var länge sen vi skrattade så mycket som vi gjorde igår! :)

Här kommer bilder från...


                  

Idag mår vi som vi förtjänar och vi ska snart sova :)


Puss&kram Emelie och Ida

Lördagen

Igår festade vi.. Vi var på våningen över först och sen gick vi ut med dom vi var med och sen åkte vi hem till Hau på efterfest...
Det roligaste på kvällen var efterfesten, som varade till kl 8 på morgonen...

Blev inte så mycket bilder från igår, men här är några :)

Hau, Aron, Aris, vi, Micke, Aron, Per.
     

Suparinya och Tulo, Nima, Jocke, Emme, Aron och Suparinya igen ;)
 


Imorgon ska vi på personalfest :)

Puss&Kram Emme och Ida

We are baack!

Kort sammanfattning av tiden som gått. Vi firade jul och nyår hemma i Sverige. Emme bytte jobb till Ica där hon absolut inte trivdes, så sa upp sig efter 1 vecka och ska nu tillbaka till vårt kära McDonalds. Vi har fått 3 nya kombosar, i våran ålder för en gångs skull Aris, Aron och Micke heter dom. Max har flyttat till en lägenhet nästan bredvid. Som ni säker vet så är det krig mellan Gaza och Israel och det har vi märkt av ganska så mycket. Har varit kaos här i stort sett p.g.a demostrationer, våld på gatorna, bomber/raketer, tårgas, stenar, polispatruller, livesändningar. Dom varnade folk att inte gå ut. De attackerade McDonalds förra helgen när Ida jobbade. Krossade fönstrena, folck fick panik och skrek..men efter ett tag lugnade det ner sig och McD fick stänga under kvällen.

Vi jobbar kvar på Zclub på lördagarna och snart är det personalfest, de ska bli kul!
Lägger in lite bilder på Z..
  

Vi har börjat träna på Elixia nu också :) Jättefint gym med spa och bastu. Dit försöker vi gå minst en timme varje dag


Pussokram Emelie & Ida


(en bild från Nyår)


RSS 2.0