Händelser i kära Oslo!

Vi kan ju börja med att berätta att vi skrivit kontrakt här på att vara kvar till minst 31 augusti 2010 :) Så det ska bli kul att få uppleva somaren i Oslo! Sen har vi också bytt gym, så nu tränar vi på Sats, var på träningsrådgivning där i dag.. Gymet är helt nytt och öppnade för 1 vecka sen.. ligger typ på vår gata så det tar max 5 min att gå dit. 10 min till jobbet, 15 min till byen, mataffären 30 sek.. så känns som vi bor ganska bra :)


Emelies kusin kom hit förra fredagen, Sofie. Festade på lördagen. Sofie tappade bort sitt legg, och Emme sin framtand. Så på söndagen fick vi sitta hos tandläkaren och polisen. Fick både ny tand och legget tillbaka :)
Så nu har Emelie och Ida ÄNNU en till sak gemensamt, båda har slagit ut framtanden ;)

Jobbet går väl okej, mycket aggrisioner mot kunderna.. Men vi har världens bästa chef som livar upp stämingen, får alltid ett gott skratt när han är i närheten hehe :D 
 

Mamma, pappa, bror, bror o syster vi saknar er väldigt mycket!

Här kommer lite bilder :)


Aris, Tulisen, Vin, Aron
   

Emelie & Sofie, Alex & Aris, ballonger i duschen, Micke & sofie
    

folk, Empa, Alex & Wallat
  


Puss & Kram EmmeoIda

(kontrakten är till 31 aug 2009 förresten ;) så vi får se hur länge vi stannar :) )

Tisdag!

Helgen var lugn.. Vi jobbade i lördagsnatt på Zclub, alltid lika kul att studera fulla och den här gången också höga människor hehe. Var en kille som åkte ut för han var så hög så han inte kunde stå själv, var rätt äckligt att se.


Annars jobbar vi mest. Idag var vi på OsloCity och shoppade lite nödvändigt smink, sen efter det åkte vi upp till våra solarium vi hittat här :)

Vi har fått inre aggrisioner mot våra kunderna på McD också.. Ni ska bara veta hur dom kan vara!! Ett exempel kan vara om en kund vill ha Big Mac Meny.
 
Kund: Big Mac
Vi: bara hamburgaren?
Kund: (svarar ganska otrevligt) Nej meny!!
Vi: Vad vill du ha att dricka?
Kund: Brus!
Vi: MEN VILKEN BRUS?
Kund: .. COLA!

Det här är bara ETT exempel på MÅNGA exempel, man blir sjuukt irriterad varje gång. Varför inte bara säga "En Bigmac meny med Cola" liksom? Kanske inte låter så jobbigt, men när man är med om det 1000 ggr varje dag blir de rätt störande! Värsta är när man inte här vad dom säger också eller när dom kommer in och pratar på typ ryska och räknar med att man ska förstå vad dom säger. Tacka vet vi dom döva som kommer och handlar, dom skriver precis vad som ska ha på sin mobil! Jobbigt bara om de glömmer en hamburgare och man inte kan ropa efter dom.

  

Vi ska försöka bli lite bättre på att uppdatera här ;)

Imorgon ska vi jobba igen...

Puss & Kram Emme och Ida


RSS 2.0