Hej Ida!

Vilken tur att du får nörda lite ;D hur skulle de annars gå liksom? Jag sitter hemma i vår säng med våra kuddar o nördar, lyssnar på freeze o väntar på att Tulo ska storma in (han sa att han skulle de snart)... ;p Ses snart.. puss<3

Hej emme

Ida hær ..jag ær på mcD..jag joobbar men dom ær snælla..ja får va på internet =D ses snart =)=) Pussss<3

En vanlig dag i Oslo...

Idag jobbade både Emme och Ida på McDonalds tillsammans, Emme fick en kund i kassan som vi båda kände igen.. dessutom pratade han svenska. Emme o Ida möttes vid läskautomaten, Ida frågade Emme om han pratade svenska vilket han gjorde, då kom hon på att det var Daniel från BigBrother. Ida tvingade Emme att fråga frågan han säkert är van vid att höra  "Har du varit med i BigBrother?" Men han svarade iallafall med en blick i golvet och ett leende "ja det har jag" sen sa han att han hade "flytt" hit från Sverige och hade jobbat här i 2 år nu.. :)

Idag när Emme skulle gå ut och ta lite luft på baksidan av McDonalds och satte sig ner på ett trappsteg och skulle skicka sms kom det fram en mörk kille och frågade ifall han kunde få hennes juice. Svarade nej men han stod ändå kvar... Plötsligt greppade han tag i mobilen och springer allt han kan. Emme springer efter allt hon kan och skriker att idioten ska stanna, vilket han inte gjorde förns efter ett tag mitt i vägen då han lämnar tillbaka mobilen igen...

När Ida skulle gå hem från jobbet ramlade hon på ett övergångsställe och låg ner på mage.. en snäll kille frågade hur det gick, men som tur var bröts inga ben ;) Ida tyckte det var lite pinsamt..

Vi har äntligen fått en ny kyl!! Så nu kommer inte maten behöva bli till is i kylen!

Sen har vi haft myskväll med Claudia, lagat tacos och tittat på film :)

Nu ska vi snart gå och lägga oss, för om våra samtal ska vara lika djupa och långa som igårnatt så borde vi börja i tid, igårnatt somnade vi nämligen kl 04.00....

Puss&kram EmmeoIda!

Tillbaka till Oslo

Vi har varit hemma i Sverige i helgen, vilket var underbart!  Fredag var vi hemma hos våra famljer i och utanför Valdemarsvik, det var väldigt mysigt och kul att träffa familjerna igen!

Sandra fyllde 20 i lördags och vi överraskade genom att komma hem till henne, hon hade ingen aning om att vi var i Sverige. Även Fia, Jill, Jossan och Amanda var där och förfestade tillsammans med Sandras släkt. Blev både tårar och skratt. Slutade iaf med att vi gick till Palace och där var det hur kul som helst. Och självklart var vi tvungna att gå till Otten och hälsa på ett tag ;)

Eftersom Sandra fyllde 20 ropade de upp henne i mikrofonen och då fick vi alla gå upp och sjunga ja må hon leva och främling vad döljer du för mig i diiiina mörka ööögon!!
Var en mysig kväll/natt.

Ida var och tittade på Viktors hockeymatch på söndagen med Sandra och Emme umgicks med Fia :) kvällen bjöds på mycket roligheter och mysiga stunder ;D

Idag var det bara att packa nästan lika mycket som när vi åkte hit första gången.. tåget gick 14.33 som Jill var så snäll och skjutsade oss till. På tåget började vi tjuta i typ 5 min tills vi insåg att det bara är att gilla läget... Men så för jävligt är det faktiskt inte här, var bara så himla kul att träffa alla hemma.. Saknar er redan!

Här kommer lite bilder från en helg i Oslo och vår hemmahelg i Sveige b.la

      
vi bytte skor med en kille kl 03.30 när vi hade så ont i fötterna..
 

Vår club aqua kväll, bild på vår trogna vän!

 
På förfest hos Pejman..
   

 Puss o kram Emme & Ida

RSS 2.0