Veckan som gått

Det har varit en händelsefull vecka...
Förra lördagen jobbade vi på Zclub. tiden gick jättefort och saken gjorde de ju inte sämre att vi hade en stor väldiiigt söt norsk vakt framför oss hela kvällen ^^ Först stod vi i entrén till halv tre och sen gå ner och hjälpa till i garderoben. Träffa mkt roligt folk! Vi ska jobba där imorgon också..

Sen har vi ju också börjat på vårt andra jobb.. McDoinalds!! ;) Ida råkade trycka på en knapp så hela datasystemet dog, Emelie skulle fylla på milkshake, men maskinen stoppades inte så det slutade med rätt mkt milkshake på golvet med personal runt omkring.. Annars har allt gått jättebra, förutom att vi ibland inte vet om vi ska prata engelska eller svenska med gästerna :p Vi har kommit på en fördel med att jobba på McD iaf.. och det är att vi som ikväll fick en jättestor McFlurry, helt gratis ;p hehe..

Emelie var på eget äventyr igår, serverade för ett bemanningsföretag på en firmafest för Toyota. Det gick bra förutom att många gafflar hamnade på golvet, och personalen var vääldigt otrevliga, förutom de andra 30 servitriserna som också var svenskar... Träningsvärk i armen idag :p

På två veckor har vi lyckats bott i tre rum och sista rummet var hos Jocke eftersom vi då inte hade någon egen säng att sova i, så vi fick våldgästa ännu en av våra snälla kombosar :)
Ikea har vi ju också besökt några gånger nu när vi fått vårt egna rum i lägenheten under.. Det blev ingen säng, det blev två madrasser. Vårt rum består av: 2 madrasser, 1 spegel, 3 lampor och 2 badrumsskåp som vi har fått låna av Nima. Nima är förrestenn vår nya kombo som är den ansvariga för lägenheten, Alex bror.

Ikväll gick vi till en Kinarestaurang och åt thaimat. Och beställde in en flaska rosévin... Sen gick vi till Andys och tog en cider, där Max jobbar. Där var vi även i förrgår med Max flickvän Claudia och bröderna ;) Sen gick vi till McD och hälsade på vårt kära jobb och fick en glass...

Imorgon är det dags för Zclub igen, snart kommer bilder från vår vecka!!

Puss&kram
EmmeoIda

Kommentarer
Postat av: tina

Hej tjejer, verkar som om ni ha kommit in er i era jobb. Lite tabbar får man räkna med i början. lycka till. kramar från oss i sverige.

2008-10-18 @ 10:31:59
Postat av: ´lina

Heej

2008-10-18 @ 10:35:32
Postat av: lina

Heej kan vi komma nån dag. jag längtar efter er. jag har ridit i dag hos simone det var kul vi red långt. kram puss

2008-10-18 @ 10:37:41
Postat av: Susanne

Hej tjejer, kul att se att ni verkar ha kul och trivs :)Skönt med eget rum äntligen (kanske alla tycker ;) ) Har ni sett till era jackor än? Kramar från hela familjen

2008-10-18 @ 11:35:57
Postat av: Fia

Älskar Er! <3 <3 <3

2008-10-19 @ 18:03:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0