Våra dagar i Oslo hitills!

Börjar med att emme och hennes mamma ska hämta upp Ida.. Ida hade försovit sig! Hon fick typ 10 min på sig att göra sig klar.. men vi hann med tåget som gick halv nio på morgonen. Bytte tåg i Katrineholm, vi hade 3 stora väskor var.. vägde säkert över 250 kilo. Hade varsinn stor ryggsäck på ryggen som hela tiden gjorde så vi höll på att tappa balansen.. Åkte tåg i typ 6 timmar.. När vi tillslut var framme mötte vi Max som såg rätt chockerad ut över all vår packning "hade tänkt att vi skulle gå hem, meen det ser ut som att vi får ta taxi".. Sen var det typ 8 trappor upp till lägenheten men som tur var fick vi hjälp av Alex och Mauris!! Vi bor i en lägenhet med 5 rum och kök, med 5 killar... Snart ska vi flytta ner till våningen under i ett eget rum.. nyrenoverad lägenhet, jääättefin!! Var där och kollade på den igår.. är Alex bror som ska hyra den, och Alex är han som hyr den här lägenheten.. Vi kommer dela den med 4 st killar..  Sålänge delar vi rum med Max, stackarn!

Kan ju berätta om vår gata vi bor på.. Vi är inte säkra på om det är Arabien, Afrika eller Norge vi är i?! På kvällarna är det teparty till sent på natten för de som gäller, då klädseln är skynke/kjol på båda könen.
En sak som skiljer sig från Norrköping är att här om kvällarna oavsett vilken dag det är så är det hela tiden folk i rörelse till sent på natten.

Idag var vi på en intervju på Adecco, imorgon ska vi på två intervjuer till och även boka ett möte. Vi hoppas på att få jobb snart! Nu ska vi ner till Kiwi och köpa godis.... :)

puss &  kram Emme & Ida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0