Vår dag!

Denne dagen började tidigare än de andra. Halv sju var vi vakna idag! Meen vaknade och det var en dålig nyhet på morgonen.. De stängde av allt vatten igårkväll här och det var inte tillbaka på morgonen så det gick inte duscha, lr borsta tänderna lr någonting!! Vi satte oss ner i sängen och försökte diskutera prolemet hur vi skulle göra så tyst som möjligt eftersom Max låg och sov för han jobbat natt.. Kom iaf fram till att borsta tänderna på jobbet, längre kom vi inte. Löste sig iaf! Ida råkade ringa upp en av cheferna och väcka honom när hon skulle lysa med mobilen i resväskan, då var klockan 06.32.. hahaha. Sånt som händer ;)

Sen var det ju det här med att hitta rätt i den här stora staden.. Vi trodde absolut vi var på rätt väg, men efter ett tag började vi ana lite att vi kanske inte var så rätt som vi trodde såå vi frågade... och hittade rätt. Kom till jobbet, hade utbildning idag. Det är skillnad på norska dialekter, de som kommer från Bergen och sär har en mkt svårare dialekt för oss svenskar att förstå.. Vilket t.ex Emelie hade lite problem med hehe..  Är bara folk mellan 18-26 vi kommer jobba ihop med och redan imorgon är första personalfesten! Företaget har hyrt en av de största nattklubbarna, kommer nog bli skitkul! Träffade några på jobbet idag och alla verkar jättetrevliga och glada. Nästan alla är svenskar också.
Vi fick samma projekt vi ska kobba med, jabank. Tror det kommer bli kul faktisk! 

Vi har även fixat vårt norska nr äntligen!!

Så fick vi reda på jobbet att vi bor i de lite mindre oläskiga området så de rådde oss att köpa "pepparspray".. så nu är det inskaffat! Sen misstänker vi även pundare i källaren, ett ungt par som försökte prata med oss, förstod typ ingenting? Dom är nog snälla :)

Nu kl 20.37 kom vattnet äääääntligen tillbaka. Såå nu kan vi följa med Alex o hans vänner ut :) såå ni måste vi börka fixa oss:)

puss&kram emme & ida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0