Helg..

Den här helgen blev lugn.. Såg tre filmer igår.
Max flickvän med barn i magen kom hit igår.. :) Så vi fick flytta in i Alex rum, vilket han uppskattar! Han fick tacka nej till ett ragg igår pga att rummet var fullt ;) Morgonen var också uppskattad, vi börjar ju prata såfort vi vaknar och Alex försökte stänga av oss med fjärrkontrollen sen låste han dörren så vi inte skulle få komma in igen! Men vi fick ju självklart upp den! :) Då insåg han att han måste byta lås... Man kan säga att han är jättelycklig över att vi sover i hans rum några nätter! Och juste.. nu har vi ockuperat både hans två datorer och tv. Men han är snäll!

Vi kan ju berätta om när vi var på Ikea och skulle titta på sängar. Började med att vi frågade en personal om den billigaste dubbelsängen. Vi satte oss i den och guppade och sa att den var för hård. Då blev hon röd i ansiktet och visste inte riktigt vad hon skulle säga. Efteråt när vi gick därifrån kom vi på att hon måste trott att vi var ett par, och då hamnade vi självklart i ett skrattanfall!

Ikväll är det premiär på vårt jobb som entrevärdinnor på Z club!

Pussokram
Emelie&Ida

Kommentarer
Postat av: tina

Hej tjejer, Hoppas det går bra ikväll med jobbet. Jaa den där alex får stå ut med mycke, han måste ha tålamod,(skoja bara)klart han tycker det är kul o ha rumkompisar.kramar från oss här hemma.(lina hälsar 1000pussar till er.

2008-10-11 @ 22:46:09
URL: http://emmeoida.blogg.se/
Postat av: Alex

Bästa emelie & ida :) Lycka till ni tjejer!

2008-10-13 @ 02:39:19
URL: http://alexzoon.blogg.se/
Postat av: Carro

Hej tjejer! kul att höra att det går bra för er! ta hand om er!



Kramar Carro

2008-10-14 @ 10:12:25
Postat av: Anonym

nu är brevet påväg enda till oslo :)

2008-10-14 @ 11:50:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0