Tillbaka till Oslo

Vi har varit hemma i Sverige i helgen, vilket var underbart!  Fredag var vi hemma hos våra famljer i och utanför Valdemarsvik, det var väldigt mysigt och kul att träffa familjerna igen!

Sandra fyllde 20 i lördags och vi överraskade genom att komma hem till henne, hon hade ingen aning om att vi var i Sverige. Även Fia, Jill, Jossan och Amanda var där och förfestade tillsammans med Sandras släkt. Blev både tårar och skratt. Slutade iaf med att vi gick till Palace och där var det hur kul som helst. Och självklart var vi tvungna att gå till Otten och hälsa på ett tag ;)

Eftersom Sandra fyllde 20 ropade de upp henne i mikrofonen och då fick vi alla gå upp och sjunga ja må hon leva och främling vad döljer du för mig i diiiina mörka ööögon!!
Var en mysig kväll/natt.

Ida var och tittade på Viktors hockeymatch på söndagen med Sandra och Emme umgicks med Fia :) kvällen bjöds på mycket roligheter och mysiga stunder ;D

Idag var det bara att packa nästan lika mycket som när vi åkte hit första gången.. tåget gick 14.33 som Jill var så snäll och skjutsade oss till. På tåget började vi tjuta i typ 5 min tills vi insåg att det bara är att gilla läget... Men så för jävligt är det faktiskt inte här, var bara så himla kul att träffa alla hemma.. Saknar er redan!

Här kommer lite bilder från en helg i Oslo och vår hemmahelg i Sveige b.la

      
vi bytte skor med en kille kl 03.30 när vi hade så ont i fötterna..
 

Vår club aqua kväll, bild på vår trogna vän!

 
På förfest hos Pejman..
   

 Puss o kram Emme & Ida

Kommentarer
Postat av: Fia

HEEJ älsklingar!!! VAr så roligt att få träffa Er igen! HAR SAKNAT ER SUPERMKT! Vilket överraskning!! Men det kändes som vanligt mellan oss, vilket är superhärligt. <3<3<3<3 Snart ses vi igen, då julen kommer. Ta hand om Er ses snart babes Puss och Kram

2008-11-11 @ 12:07:21
Postat av: tina

heej tjejer.dax att jobba igen, snart jul då kommer ni hem igen. kramar o pussar, rädda om er.

2008-11-11 @ 15:34:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0